Nieuwbouw Campus Ichthus College Kampen

De nieuwe Campus krijgt steeds meer vorm


15 december 2023

Het gaat hard op de bouw. Na de buitenkant krijgt de binnenkant nu ook steeds meer vorm. Veel nieuwe lokalen en ruimtes zien er al bijna uit zoals het er uiteindelijk uit komt te zien. Uiteraard moet er nog veel gebeuren, maar we lopen nog steeds mooi op schema.

Op de tweede verdieping ligt voor ca. 60% de vloerafwerking en is het plafond grotendeels gesloten.

Een domeinplein

Op de eerste verdieping wordt dit jaar de gehele vloer nog geëgaliseerd, zodat direct in het nieuwe jaar gestart kan worden met de vloerafwerkingen. Het plafond is hier al aangebracht.

Zo krijgt de aula ook steeds meer vorm en is de oorspronkelijk indeling weer goed zichtbaar, maar in een nieuw jasje.

De aula
De aula

In het nieuwe jaar wordt aansluitend het sanitair afgemonteerd en de binnendeuren aangebracht.

De begane grond vraagt nog iets meer tijd in het nieuwe jaar, maar ook daar verwachten we met de afwerkingen eind februari 2024 gereed te zijn.

De trap naar de aula
Het dramalokaal

Door het winterse weer en het aanleggen van de riolering hebben we de gevels van de binnentuin nog niet helemaal gereed kunnen krijgen.

Het gebouw, gezien vanaf de binnentuin

Deze week hebben we samen met de leveranciers van meubilair, keukens en presentatieapparatuur gesproken over de planning richting de definitieve verhuizing in mei 2024.

De maanden april en mei worden spannende, maar vooral drukke tijden voor de leveranciers!

De werkzaamheden aan het terrein start eind januari 2024 en de aannemer zal zorgen dat rond de meivakantie het terrein rondom de nieuwe school gereed en bruikbaar is.