Nieuwbouw Campus Ichthus College Kampen

Bouwverkeer en ontwerp middenterrein


22 september 2022

We zijn gestart met de sloop aan de binnenkant van het oude schoolgebouw. Bouwverkeer gaat vanaf oktober toenemen. Om veiligheid te realiseren en overlast te voorkomen, hebben we een verkeersplan gemaakt wat op deze website te vinden is. Daarnaast organiseren we een inloopmoment op 27 september om het ontwerp van het middenterrein (tussen school en sporthal) toe te lichten.

Tijdelijke huisvesting/Sloop
De tijdelijke huisvesting is weer volop in gebruik. Ondertussen is ook de sloop gestart aan de binnenkant van het oude schoolgebouw op de Jan Ligthartstraat 1.

Bouwverkeer
Het bouwverkeer neemt vanaf oktober toe. Voor deze bouwwerkzaamheden met bijbehorend verkeer is een verkeersplan opgesteld, zodat iedereen zo veilig mogelijk en met minimale overlast de Jan Ligthartstraat kan blijven gebruiken. Het uitgebreide verkeersplan kan u hier vinden

Inloop 27 september 2022
Voor het middenterrein tussen de school en de sporthal (en de omliggende landschappelijke inrichting) is een ontwerp gemaakt op basis van input vanuit de buurt, gemeente en gebruikers van de sporthal. Om dit ontwerp toe te lichten organiseren we een inloopmoment in de tijdelijke huisvesting.

De landschapsarchitect en projectmedewerkers zijn aanwezig om het ontwerp toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Datum:  Dinsdag 27 september 2022
Tijdstip: Tussen 17.30 uur en 19.00 uur
Waar:     Tijdelijke huisvesting Ichthus college (op het veld bij Zenegroen)

 

Verkeersplan (1)
Verkeerssituatie per doelgroep (1)
Verkeersplan (2)
Verkeerssituatie per doelgroep (2)
Verkeersplan (3)
Verkeerssituatie per doelgroep (3)